perjantai 12. elokuuta 2016

Päivä uutuuden

Hei!
Mietin valehtelematta kymmenen minuuttia miten aloittaa kirjoittaminen. Tervehdys? Heippa? Terve? Apua ei.  Kun kirjoittaa blogia tarviiko edes aloittaa tervehtimällä lukiaa?

Kuten saatat huomata viime kirjoittamisesta on pitkä aika. Kirjoittamisen ruoste tuntuu ja huomaan selkäni puutuvani koneella istumisesta. Kaksi vuotta sitten kirjoitin blogia säännöllisesti. Muistan kuinka pikku hiljaa kyllästyin siihen ja  kuinka kirjoittamisen aika meni jonnekkin muualle siihen aikaan tärkeään.

Alku ruosteesta huolimatta kirjoittaminen tuntuu kivalta ja tavallaan jännittävältä. Kun blogia kirjoittaa edessäsi on valkoinen pohja mihin voit kirjoittaa ja esimerkiksi lisätä kuvia. Valkoinen pohja on mulle tavallaan merkki uudesta ja kuinka tahdon täyttää sen omalla tavallani ja luoda siihen jotain ihan omaa.

Jännittää... Oon innoissani aloittamaan uudestaan kirjoittamisen. Muistan kuinka rakastin ottaa kuvia ja muokata niitä omanlaiseksi. Haluan tehdä sitä uudestaan! Kuinka ihanaa on aloittaa blogi alusta ja tehdä siitä juuri sellainen mitä haluan.

Eihän sitä tiedä jos kirjoitan yhden postauksen ja lopetan sen siihen, mutta eihän sitä tiedä jos kirjoitan todella monta postausta enkä lopeta ikinä. Aina kannattaa yrittää. Hih!


- Sanni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti