keskiviikko 17. elokuuta 2016

Jotain piristystä huoneeseen? Magneettitaulu!


Mie tykkään hirveästi sisustuksessa väreistä. Voin kuvitella sitten kun muutan ihan omilleen minun kämppä pursuaa eri väreistä.
Löysin varastosta magneettitaulun ja sain idean, että otan sen käyttöön ja koristelen sen kuvilla. On jotenki ihana katsoa kesäkuvia illalla pimeällä kun kaamosaika lähenee ja auringon valo pienenee.
Magneettitaulu on ihan mahtava, koska seinään ei jää sinitarran jälkiä ja sen muokkaaminen on super helppoa jos kyllästyy. Tällä hetkellä halusin mangeettitaulun olevan yksi iso sekasorto kuvia, mutta tiedän, että jossakin vaiheessa vähennän kuvia ja teen siitä esimerkiksi Things To Do - listan.


Tilasin Ifolorilta ihanimmat kesäkuvat, joista tulee mieleen kivoja muistoja. Ifolorilta meni alle viikko, että kuvat tuli mikä on yllättävän nopeaa verrattuna miten on ennen kestänyt. Leikkasin kuvia erin muotoisiksi ja leikkasin joitain kuvia pienimmiksi.


Lisäksi etsin netistä kivoimpia tekstejä, mitkä motivoi ja mistä tulee hyvälle mielelle. Kun ne on esillä niin joka päivä on piristys kuvien lisäksi. Maalasin paperille vesiväreillä erivärejä, jotka tuo kivasti väriä tauluun.
Kävin ostamassa Clas Ohlsonilta magneetteja, koska itseltä ei niitä löytynyt muutakuin isoja jääkaappimagneetteja.

Toivottavasti tämä inspiroi jotakin jollain tavalla. Jos kaamosaika on sulle rankempaa kuin valoisa aika suosittelen laittamaan jonnekkin näkyville ihania kesäkuvia, josta piritstyy. Tiedän tunteen!

- Sanni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti