lauantai 13. elokuuta 2016

Uunissa batatteja ja porkkanoita!

                                                        Mmmm... ruokaa!


Tässä postauksessa on super hyvä uunibataatin ja porkkanan ohje. Tämä ruoka on mielettömän hyvää ja tämän ruoan väri tuo syksyn mieleen. Tätä ruokaa voi syödä sellaisenaan tai syödä esim ranskalaisten tai perunoiden tilalla perusruoan kanssa. Itse söin tälläisenaan yksin kotona elokuvaa katsellen ja dippasin dipin kanssa. Suosittelen!


Mitä tarvitset? 
Mitä isommalla vuoalla teet sitä enemmän porkkanoita ja bataattia tarvit. Mulla oli käytössä aika pieni vuoka, mutta siihen mahtui 4 porkkanaa ja iso bataatti. Lisäksi leikkasin joukkoon yhden sipulin ja 2 sipulin kynttä.


Paloittelin bataatit ja porkkanat lohkoiksi vuokaan ja kaadoin oliiviöljyä noin desin verran vuokaan ja sekoitin porkkanoitten ja bataattipalojen mukaan. Sitte leikkasin sipulit ja sekoitin ne joukkoon.

Mausteeksi laitoin suolaa, persiljaa, basilikaa, oreganoa, rosmariinia ja rakuunaa. Näitä kaikkia laitoin n. 2 tl ja lisäksi laitoin mustapippuria ripauksen.

Sitten uuniin 200 asteessa paistumaan noin puoleksi tunniksi tai tunniksi palojen koosta riippuen.

Enjoy!

                                                                - Sanni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti