torstai 15. syyskuuta 2016

Ne housut, jotka ujostuttaa

Jep, meillä kaikilla on ne housut. Ne housut, joita me rakastetaan ja samalla inhotaan.
Mulle nämä housut olisi Monkista ostetut korkeavyötäröiset farkut.


Nämä farkut on maailman ihanimman näköiset farkut, mitkä olen koskaan löytänyt ja maailman kivoimmat jalassa. Harvoilla ihmisillä on kissan päät polvissa.

Farkut on korkeavyötäröiset, joita kutsutaan nimellä Mom jeans. Samalla kun housut jalassa oloni on mahtava ja ihanan persoonallinen, niin samalla oloni on kuin turvonneella kalalla. Mitähän nyt kaikki ajattelee kun mahani on nuin vaan näkyvillä ja korostettu? Ajattelevat vain kuinka tämä tyttö on turvonnut kesän aikana. Nämä ajatukset vaan pyörii päässä ja se ei ole kivointa maailmassa.

Lopulta jotenkin herään ja mietin, että miksi ihmeessä sillä on väliä, että jos olenkin turvonnut kesän aikana tai mahani on korostettuna? Ei mitään! Olen aina ihaillut kurvikkaita naisia niin miksen ihailisi itseni uskallusta pukeutua siten miten ikinä tahdonkin. Myönnän kehoni ei näytä parhaimmalta mamma housuissa, mutta helvetti kerran sitä eletään ja kiitän itseäni miljoonan kerran vanhempana kuinka uskalsin pukeutua niihin.

Yllättävintä sain päivän aikana kehuja hauskoista housuistani. Joten naiset ja miehet, vaikka olettekin minkä kokoisia tahansa niin nauttikaa itsestänne! Olette juuri niiiiin upeita kuin voittekaan olla juuri tuon näköisinä.

                                                     musta poolopaita H&M
                                                     pitkä neule Primark
                                                     kaulakoru Primark
                                                     reppu ihana kirppislöytö
                                                     farkut Monki
                                                     kengät kirppislöytö

Tämän kivan saarnan kunniaksi voisin mennä tekemään lättyjä ja nauttimaan syysillasta minkä kokoisena tahansa.

- Sanni

1 kommentti: