tiistai 25. lokakuuta 2016

Syksy asuja
Syksy on tällä hetkellä ihana. Kynttilät palaa iltaisin, lehdet on ihanan värisiä ja syysvaatteet on kovassa käytössä. Rovaniemelle satoi viime yönä hiukan lunta. Huhhuh.

Tänään olis vuorossa 4 asua, joissa näkyy juuri ne asiat mistä tykkään tällä hetkellä. Korkeakauluksiset paidat, hatut, korkeavyötäröiset kissafarkut.
Minun ihanat ystävät Gitta ja Linnea toimi malleina tällä kertaa ja iso kiitos heille. Olette mahtavia!

Postauksen lopussa on video versio näistä asuista,jossa näkyy mistä nämä vaatteet on hankittu. Toivottavasti tykkäät!

ENSIMMÄINEN ASU

Jos mietit mitä asioita vaatekaappiin pitäisi ostaa niin ehdottomasti musta paita, mikä periaatteeessa käy minkä tahansa yläosan kanssa. Mulle tää paita on musta poolopaita.


                                             TOINEN ASU

Poikaystäväväni kutsuu tätä hattua sheriffi hatuksi. Naurattaa, mutta kyllä se vähän siltä näyttääkin.Hattu tuo mihin tahansa asuun pientä hienoutta. Kokeileppa vain!KOLMAS ASU

Oi nautitaan vielä kun aurinkolaseja voi käyttää... Tätä asua kutsun Alieniksi, koska hiuksista ja pitkähihaisesta tulee sellainen mieleen. I love it!
NELJÄS ASU

Tämä on asu, jonka vedän päälle juuri silloin kun ei vaan kiinnosta. Asu on muka huolitellun oloinen, mutta maailman mukavin päällä. Sitä paitsi jos huono hiuspäivä iskee niin eikun pipo päähän!
Näissä asuissa parhainta on se, kuinka iso muodonmuutos nämä on tyttöjen omasta tyylistä. Erilaisuus kunniaan! Olen ylpeä videon sisällöstä ja kuinka ihania tytöt osaakin olla. Katso ihmeessä!

- Sanni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti